Praktiske oplysninger
Praktiske oplysninger
Afhentning
Hverdage senest kl. 18.00 og lørdag senest kl. 15.00, hvis ikke andet er aftalt.
Udlejning af grill
Leje af grill kr. 500,00.
Depositum til evt. rengøring kr. 500,00.
Service
Der betales depositum for emballage på kr. 200,00.
Alt emballage afleveres i rengjort stand, efter aftale.
Serveringspersonale
Ved arrangementer kan der bestilles en slagter og/eller kokke.
Slagter/kokke på hverdage. Pr. time kr. 450,00.
Lørdag efter kl. 14:00. Pr. time kr. 550,00.
Søn og helligdage. Pr. time kr. 750,00.
Minimum 3 timer!
Ændring af kuverter
Ændringer i kuvertantal skal ske senest 2 dage før.
Ellers er ordren bindende.
Alle priser er inklusiv moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.
Viser 1–9 af 26 resultater
-
Egnsretter
Bankekød Stroganoff Kalvelever i flødesauce Kalvefrikassé Mørbradgryde Karbonader med stuvede ærter og gulerødder Hakkebøf i løgsauce Boller i karry Svinekød i karry Høns i asparges Koteletterne i fad Sorte gryde Forloren hare Forloren skildpadde kr. 135,- Flødegullasch Kalv i peberrodssauce Kødsauce Lasagne